PrintAcreditare Presa PDF

Acreditare Presa

Please use the online form to obtain a press accreditation.
However, if you experience technical difficulties or if you would like to obtain an accreditation offline, please send us an email:
To: mirela.rosu@onvpv.ro
Subject: New press accreditation request
Attachment: your photo
Name: .........
Organization: ............
Professional Card Number: ...............
Telephone: ............
Mobile: ..............
Email: ....................
Country: ...................
Website: ...........
Arrival Date: ....................
Departure Date: ..................
Special Requests: Request for full congress accreditation/ photo accreditation, etc.

Formular Acreditare Presa

Please fill in the Press Accreditation Form (English only)

 

Informatii generale

Ţară europeană cu tradiţie şi membră a Oficiului Internaţional al Viei şi Vinului din 1927, ulterior a Organizaţiei Internaţionale a Viei şi Vinului, România organizează pentru a doua oară după Congresul O.I.V. pe care l-a găzduit în anul 1968, al XXXVI-lea Congres Mondial al Viei şi Vinului şi a Adunării Generale Extraordinare ale Organizaţiei Internaţionale a Viei şi Vinului în perioada 2– 7 Iunie 2013 la Bucureşti, la Palatul Parlamentului.
Tema Congresului intitulată “Via şi Vinul între tradiţie şi modernitate” va constiutui un cadru amplu al dezbaterilor largi pe domenii de interes pentru sectoarele implicate în viticultura şi oenologia actuală, cu accent pentru păstrarea tradiţiilor din diferitele regiuni ale globului.
Întrunire de elită a lumii ştiinţifice vitivinicole mondiale, Congresul Mondial al Viei şi Vinului reuneşte experti şi oameni de ştiinţă din întreaga lume care vor avea oportunitatea de a împărtăşi cunoştinţe şi experienţe, exploatând la maxim abordări legate de competiţia mondială din piaţa vinului ori cele care privesc contextul sustenabilităţii, biodiversităţii, tehnologiei şi al inovaţiei.
Lucrările Congresului se vor desfăşura pe domeniile specifice Viticultură, Oenologie, Economie şi Drept precum şi Siguranţă şi Sănătate şi vor reuni participanţi din 44 de ţări.

Conditii de acreditare

Cererea de acreditare a jurnalistului se face de către organul de management mass-media pentru care lucreaza jurnalistul sau de către acesta din urmă.
Cererea de acreditare se realizează prin intermediul completarii și depunerii unui formular specific pus la dispoziție în acest scop in cadrul acestei sectiuni.
Pentru ca acreditarea să fie acceptată, după completarea și depunerea formularului este necesar sa se trimita o fotografie pe adresa press@oiv2013.ro cu numele persoanei care doreste a se acredita şi mentiunea „mass-media” la subiect, în cadrul e-mail-lui. Formularul de acreditare se va transmite de asemeni la adresa de e-mail press@oiv2013.ro.
Comitetul de organizare al Congresului Mondial al Viei şi Vinului 2013 Iunie Bucuresti Romania își rezervă dreptul de a nu accepta cererile de acreditare daca se constata faptul că toate condițiile necesare acestui scop nu au fost respectate.
Comitetul de organizare al Congresului Mondial al Viei şi Vinului 2013 Iunie Bucuresti Romania își rezervă dreptul de a stabili o limită maximă a numarului de acreditări care urmează să fie emise de un organism mass-media, acesta fiind de două acreditări din partea aceluiaşi organism media.
Acreditarile se vor face in nume personal si nu vor putea fi transferate intre persoane.
Reprezentanții mass-media care nu au o licență profesională valabilă vor trimite o scrisoare de la Editorul Sef. Documentul se va prezenta in original, va fi emis de către organismul de mass-media pe care il reprezintă jurnalistul si va fi transmis pe adresa de e-mail press@oiv2013.ro.